На Волині затримали злодіїв-рецидивістів

На Волині затримали злодіїв-рецидивістів
На території одного із пансіонатів у Шацькому районі невідомі зловмисники вчинили розбійний напад на 23-річного жителя Львівської області.

Пригода трапилася в понеділок, 14 серпня, на території одного із пансіонантів району, - інформує сектор комунікації поліції
Волинської області.

Зловмисники, погрожуючи предметом схожим на пістолет, відібрали у 23-річного мешканця Львівської області мобільний телефон «Meizu» та 2 тис. 500 грн. Сума завданих матеріальних збитків становить 9 тис. грн.

У рамках проведення дсудового розслідування розпочатого за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє мешканців сусідньої Рівненської області, 31, 29 та 44 роки, усі раніше судимі. У них вилучили сувенірні гроші та пістолет «Флобер».

«Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру в ікримінованому їм злочині. Нині, вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді арешту», – повідомив Сергій Козак, т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.