Заступнику Романюка додали тисячу до зарплати

Заступнику Романюка додали тисячу до зарплати
Заступнику Луцького міського голови Андрію Киці встановили щомісячну надбавку до зарплати за вислугу років.

Про це зазначається у рішенні Луцької міської ради від 25 січня 2017 року, – пише Конкурент.

Як повідомляється у документі, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрію Киці встановили щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг. Стаж роботи, який дає право на надбавку, становить 3 роки.

На момент підписання рішення стаж Андрія Киці – 2 роки 11 місяців 16 днів, тож виплата зазначеної надбавки здійснюватиметься з 9 лютого 2017 року.



Довідково:

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» посадовим особам місцевого самоврядування встановлюється надбавка за вислугу років у відсотках до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг і залежно від стажу державної служби, служби в органах місцевого самоврядування (понад 3 роки - 10, понад 5 років - 15, понад 10 років - 20, понад 15 років - 25, понад 20 років - 30, понад 25 років - 40 відсотків).

Рішення про встановлення надбавок заступникам міського голови приймається міською радою у порядку та розмірах, визначених зазначеною постановою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Заступнику Романюка додали тисячу до зарплати
27 січень, 2017, 15:53