На Волині біля кордону з Польщею продавали підроблені алкоголь та цигарки

На Волині біля кордону з Польщею продавали підроблені алкоголь та цигарки
Оперативники Державної фіскальної служби в області припинили діяльність двох закладів торгівлі, розташованих у населеному пункті біля кордону з Республікою Польща.

Причина — реалізація фальсифікованих алкогольних і тютюнових виробів, - повідомляє Волинська ОДТРК.

Було вилучено понад 46 тисяч пачок цигарок і 11 тисяч пляшок спиртного без марок акцизного збору встановленого зразка. Вартість вилученої продукції становить більше мільйона ста тисяч гривень.

Оперативники припускають, що вилучений фальсифікат спритники мали намір перемістити до країн Євросоюзу поза митним контролем. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сепаратисти вкупі з терористами...
Відповісти
хм))) а скільки точок лишилось??? в любомлі, в старовойтово..)) чому їх не позачиняли?? чи вони проплатили?? чи можливо ва пальцьом тикнути де вони знаходяться??
Відповісти
Дякуємо, шановний, за інформацію. Ваше звернення буде оперативно опрацьоване, при потребі буде вжито оперативних заходів. У випадку підтвердження Вашої інформації Вас буде відповідним чином морально винагороджено подякою. Вся Волинь буде гордитись таким справжнім борцем з ганебною контрабандою, який нічого не боячись, сміливо і принципово виступив на захист економіки нашої Держави. Ще раз дякуємо Вам.
Відповісти
В цьому закладі нічого не змінилося попри все. Одразу на другий же день знову затарювалися з польського автобуса та приватні "човники". Це й надалі щоденно продовжується. До речі, чому в статті не названий н.п. і назва магазину? Нехай люди знають своїх героїв-підприємців та їх фінансові подвиги в час, коли інші прості люди гинуть на фронті? Отож, відкрию завісу: подія сталася в м. Устилуг, в магазині "Зодіак".
Відповісти
Жаба не спить, вона душе і рано чи пізно таки задуше.А що ви зробили заради фронту, чим помогли? А якщо помогли то де гроші взяли чи не зПольщі. Всі вміють чужі гроші рахувати , сидячи на дупІ і нічого не роблячИ.
Відповісти
Всі знають а служби дфс не знають де в Старовойтово точка. Оце в нас такі оперативними...??? Поляк п'яний швидше найде...
Відповісти
Мало башлянули???
Відповісти
Останні новини
На Волині біля кордону з Польщею продавали підроблені алкоголь та цигарки
02 березень, 2015, 15:46