У Луцьку «замінували» лікарню, але не сказали яку

У Луцьку «замінували» лікарню, але не сказали яку
У Луцьку евакуювали персонал та пацієнтів кількох лікарень через повідомлення про замінування.

Про замінування повідомили на номер "103" ввечері у неділю, 1 червня.

Станом на 21:00 біля обласної клінічної лікарні на вулиці Грушевського знаходиться кілька сотень людей. Із закладу евакуювали пацієнтів, частина із них знаходиться на ліжках, дехто на інвалідних візках.

Частину людей сховалися від негоди в приміщенні супермаркету «Салют».

У будівлю лікарні вже зайшли сапери, які перевірять наявність вибухових пристроїв.

Також на місці події перебуває начальник обласного ДАІ Володимир Кравченя, який, за словами очевидців, координує дії силовиків.

На сайті обласного управління МВС повідомили, що на номер швидкої допомоги "103" повідомили про замінування однієї із лікарень міста, при цьому не вказавши, якої саме.

"Зараз зусилля спрямовані на те, аби оперативно евакуювати хворих та персонал лікарень у Луцьку. Експерти-вибухотехніки обстежують приміщення та територію біля медичних закладів. Проводяться заходи щодо встановлення особи чоловіка, котрий повідомив про вибухівку", - розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк.

Станом на 21:30 правоохоронці вже перевірили три медичні заклади міста та вирушили до Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги №2 на проспекті Відродження.

Станом на 21:45 Волинську обласну клінічну лікарню перевірили. Вибухівку не виявили, тому пацієнти та персонал повертаються назад.

22:22

У другій поліклініці вибухівки не знайшли. Наразі триває евакуація пацієнтів та персоналу обласної дитячої лікарні.

22:28

До дитячої лікарні прибув міський голова Микола Романюк. Він повідомив, що повідомлення про замінування надійшло в "швидку допомогу". Дзвонив чоловік, який говорив російською.

Біля лікарні зупиняють маршрутки, пасажирів "вивантажують", а автобуси використовують для перевезення пацієнтів лікарні.

23:05

У міліції кажуть, що завершили перевіряти майже всі заклади. Бомби так і не знайшли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зловити скотину, і відкрутити яйця. Він, падлюка подумав, коли дзвонив, що у лікарні є вагітні, після операції люди, які не можуть ходити.
Відповісти
Не пишіть дурню і не сійте паніку. Ніякої масової евакуації з обласної лікарні немає. І про кілька сотень людей біля лікуарні теж брехня. Пишу з місця подій.
Відповісти
На якому місці подій ви були цікаво? Бо з міської евакуйовували людей. А це і хворі на візочках і бабульки з хворим серцем і післяопераційні на каталках. І це було, і люди це пережили. І з дитячої обласної теж мам з хворими дітьми мусили вивозити. Може вам з якого бару не зовсім видно?
Відповісти
Наталя, це ви дурню пишете!!! Вчора повністю всю обласню евакуювали, навіть реанімацію... Але перевіривши будівлю всіх повернули назад.
Відповісти
Обласну, ту що на Грушевського
Відповісти
Обласну біля вокзалу
Відповісти
Кравченя...Никитюк... так може то вони і замінували, щоб вислужитись? і ще - як то так, що вечір і неділя і Кравченя тверезий? полюбас зговорились
Відповісти
Не вислужитися, а щоб на Донбас не відправили, де йдуть бої із терористами. А тепер можна буде апелювати, мовляв без нас на Волині ну просто нікуди...
Відповісти
За такі дзвінки треба руки відривати а не штрафувати,
вивести на двір масу хворих ,задіяти десятки силовиків ,спалити енну кількість пального і т.д. По причині дзвінка психа в важкий для країни час.
Відповісти
Какой же сукой нужно быть
Відповісти
Можливо і вислужитись хочуть. Шекаладний з ними панькатись не буде. Але враховуючи теперішню ситуацію, можливо все.
Відповісти
волинські новини - промосковський сайт !!!!!! ПЕРЕВІРЕНО ДОСТЕМЕННО !!!!!!!!
Відповісти
Я батька мусив був забрати з другої лікарні , він після операцію,ледь ходить. всіх хворих вивели і погрузили в богдани, стояли під лікарнею. Надіюсь посадять придурка, хай подумає.
Відповісти
Слава Богу, що це не замінування, але б тому УБЛЮДКУ, який це повідомив язик відрізала, щоб і в подумках не було такого вигадувати!!!
Це треба бути кончаною людиною, щоб так пошутити...і на таку погоду висунути хворих людей і дітей заради розваги-це треба бути дібілоїдом....
Відповісти
тупая выходка чтоб отвлечь волынян от проблем в 51ой бригаде.верните детей а потом играйте в ментовские войны.смешно читать-гаишник командует вышестоящими силовыми структурами.а что на востоке уже всех сепаратистов половил
Відповісти
А в мене в дитячій обласній сестра з донькою 1рік і 4 міс., то в 22:00 прибігли лікарі і почали голосити, щоб жінки вкривали ковдрами дітей і бігли на вулицювзявши. Необхідне
Відповісти
я в ето верю потомушто я там тогда лежала и у меня очень болели почки
Відповісти
розтріляти і все! Скільки людей перелякались, померзли, я взагалі був в одних шортах, і у тоненький кофті, і вже у мене температура.
Відповісти
Про цей сайт повинен знати кожен
http://www.habaram.net http://vk.com/habaramnet Розповсюджуйте !!!
Відповісти
Лежу в обласній лікарні після операції,евакуація дійсно була,ночувала у родичів.
Відповісти
З метою недопущення панічних настроїв на час проведення бойових дій на сході України заборонити публікації подібного характеру.Дешевше тримати модератора, ніж тратити кучу грошей на ліквідацію паніки.Ви вчитайтесь в коменти- 75% злорадства, цинізму, похабщини.Можливо це комусь потрібно?Чи діє 5 влада на Волині?Якщо так то компетентним органам необхдно в цьому розібратись.
Відповісти
Я в шокові! Шо це за мода така в Луцьку ??? То дзвонять, що заміновано головний офіс "ПриватБанку", то що дев"ятиповерхівка на Соборності, зараз лікарня... Жах. Придурки. Треба так карати, щоб іншим була наука.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «замінували» лікарню, але не сказали яку
01 червень, 2014, 21:27