У Волинській обласній прокуратурі нема жодного прокурора з довічною групою інвалідності

У Волинській обласній прокуратурі нема жодного прокурора з довічною групою інвалідності
На тлі резонансних публікацій у медіа величезна увага громадськості прикута до теми встановлення прокурорам груп інвалідності та отримання прокурорами пенсійних виплат, відтак у Волинську обласну прокуратуру надходить багато запитів на одержання цієї інформації.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської обласної прокуратури.

"Зважаючи на це, повідомляємо, що в органах Волинської обласної прокуратури два прокурорських працівника (з них – одна жінка) є особами з третьою групою інвалідності, яка їм встановлена тимчасово, а не довічно.

При цьому жоден волинський прокурор не отримав групу інвалідності з початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

Документи щодо встановлення прокурорам груп інвалідності на розгляді медико-соціальних експертних комісій не перебувають. З приводу інформації, що окремі прокурори на Волині отримують пенсію, зауважимо, що в органах Волинської обласної прокуратури 31 прокурор отримує пенсійні виплати за вислугу років", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 17 жовтня журналіст Юрій Бутусов опублікував імена 49 прокурорів Хмельницької обласної прокуратури на чолі з обласним прокурором Олексієм Олійником, які, за його словами, скористалися корупційною схемою оформлення інвалідності та "роками отримували гроші з державного бюджету".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Волинській обласній прокуратурі нема жодного прокурора з довічною групою інвалідності
Сьогодні, 14:10