У місті на Волині відбувся перший турнір з петанку для ветеранів війни

У місті на Волині відбувся перший турнір з петанку для ветеранів війни
У суботу, 5 жовтня, в Ковелі відбувся перший турнір з петанку для ветеранів і захисників на новому сучасному майданчику.

Про це повідомляє МВЛЦ "Марлог".

Змагання зібрали майже 100 ветеранів, військовослужбовців, осіб з інвалідністю, членів їх родин, друзів- вболівальників та волонтерів.

Учасників і гостей турніру привітали мер міста Ковеля Ігор Чайка, керівниця ветеранського напрямку «Марлогу» Анна Півень.

Навчали петанку, проводили та судили змагання професіонали- віцепрезидент з розвитку Федерації петанку Украіни Євген Рафальський, судді Володимир Роговенко та Інга Степук.
Миттю для учасників промайнули 4,5 години завзятої боротьби в 4 категоріях на 4 змагальних доріжках.

Отже, переможці:

Категорія «Учасники на кріслах колісних»:

Усатий Вадим
Баховець Максим


Категорія «Жінки»:

Бердар Марія
Осіпчук Ольга
Бакум Тетяна


Категорія «Чоловіки»:

Савчук Дмитро
Михайлик Вадим
Шимко Андрій



"Для кожного з нас головне - що гра нікого не залишила байдужим і викликала інтерес, купу позитивних емоцій і викинутого з петанковими кулями адреналіну у кожного учасника і вболівальника!
Це тому, що петанк один з найдоступніших видів спорту для фізичної та психологічної реабілітації. Доступний кожному, без обмежень у віці і можливостях", - йдеться у повідомленні.

Переможці змагань отримали нагороди і призи, серед яких набори для гри в петанк. Тепер вони зможуть самостійно грати з друзями і родинами в любий зручний час у Ковелі на якісному майданчику для петанку.

Майданчик для гри в петанк в Ковелі збудовано в рамках проєкту«Петанк для ветеранів та захисників» ГО"Українська Асоціація Захисту Здоров'я "Марлог-Кадуцей""за фінансової підтримки благодійного фонду Nova Ukraine за сприянням Ковельської міської ради і Федерації петанку України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.