Топ популярних типів чоловічих сумок

Топ популярних типів чоловічих сумок
Хочете купити чоловічу сумку для себе чи презентувати її близькій людині? Ми зібрали інформацію про основні типи подібних аксесуарів, щоб краще орієнтуватися при виборі ідеального для певних потреб та способу життя.

Сумка через плече


Сумки чоловічі через плече ніби спеціально розроблені для того, щоб знайти баланс між кишенями і великим рюкзаком. Якщо вам потрібно взяти з собою більше речей, ніж вміщує кишеня, але не хочеться брати величезну сумку, то на допомогу прийде сумка середнього розміру зі зручним плечовим ременем.

Рюкзак


Це, мабуть, один із найпоширеніших типів чоловічих сумок. Виріб є однією з найпростіших форм, яку може прийняти сумка: до основного корпусу прикріплено один або два плечові ремені, щоб її можна було носити на спині. Чоловічий рюкзак буває виготовлений з різних матеріалів, може мати всілякі забарвлення та дизайни.

Його можна використовувати як шоппер, сумку для ноутбука, спортивний аксесуар, і він доречний в образах різних стилістичних напрямків — від молодіжного до спортивного та ділового.

Портфель


Це справді класика, і, хоча її дизайн та структура змінювалися з роками, вона була основним продуктом моди від початку сучасної цивілізації. Портфель став символом достатку та професіоналізму, оскільки його асоціюють із роботою. Аксесуар додає зручності і, безумовно, подарує презентабельність вашому образу.

Месенджер


Сумки-месенджери широко поширені серед чоловіків. Їх часто обирають ті, хто шукає щось компактне, але зручне. Такі сумки можуть мати як прямокутну або квадратну форму, так і виглядати як слінг з безліччю різних кишень та відділень.

Месенджери виготовляють із міцної тканини або синтетичної та натуральної шкіри, що робить їх чудовим варіантом для повсякденного використання і виключає ризики, пов'язані з екстремальними погодними умовами.

Dopp-сумка


Комплект Dopp, можливо, більш відомий як дорожня сумка, в основному визначається як невелика косметичка, призначена для зберігання необхідного туалетного приладдя. Це незамінний аксесуар у відрядженні чи на відпочинку.

Ідея полягає в тому, щоб ці Dopp-аксесуари поміщалися до сумок більшого розміру. Тому багато з них спроєктовані так, щоб бути максимально компактними і при цьому ергономічними, що на практиці виглядає як наявність безлічі відділень і кишень.

Поясна сумка


Такі аксесуари набули популярності серед відвідувачів фестивалів. Поясна сумка, також звана бананкою, періодично потрапляла до списків модних трендів і мала армію шанувальників у всі часи. Її відмінна риса — в особливому способі носіння на талії за допомогою широкого ременя, що регулюється. Така конструкція передбачає компактний розмір та дозволяє залишати руки вільними, що є очевидним плюсом для комфорту.

Спортивна сумка


Виділена в окрему категорію, це одна з найяскравіших зірок чоловічої моди. Спортивна сумка зазвичай дуже простора і має форму циліндра, найчастіше виготовлена з легкого текстилю і досить велика, щоб вмістити весь необхідний інвентар, який знадобиться на тренуванні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.