Гучне повернення: на сцені луцького театру знову йтиме яскрава комедія «Номер 13»

Гучне повернення: на сцені луцького театру знову йтиме яскрава комедія «Номер 13»
Вистава «Номер 13 (Неймовірні пригоди в готелі класу LUX)» Рея Куні повернулася до репертуару Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Про це повідомили на сторінці закладу у фейсбуці.

Волинські глядачі ще добре пам’ятають її попередню постановку, прем'єра якої відбулася у Луцьку 1 червня 2008 року і йшла 15 театральних сезонів. Через два роки перерви у оновленому акторському складі (з попереднього складу залишилось тільки троє артистів) вперше знову на сцені відбудеться у цю неділю, 29 вересня. Це буде 80-та вистава за загальним рахунком.

Ця сценічна робота, створена за п’єсою англійського драматурга Рея Куні, була внесена до списку кращих комедій нашого часу. Яскрава постановка занурить кожного у самісінький вир подій. Дія відбувається у номері лондонського готелю. У центрі історії – помічник прем'єр-міністра Великобританії Річард Віллі, який вирішив пропустити парламентські дебати. Він знімає готельний номер і запрошує туди секретарку опозиції. Все могло б закінчитися вельми передбачувано, але на сцені з'являється «третій зайвий»...

Обов’язково урізноманітніть своє дозвілля переглядом цього шедевру!










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.