На Волині попрощались з Героєм Денисом Андросюком

На Волині попрощались з Героєм Денисом Андросюком
Провели в останню дорогу ще одного нашого воїна, ковельчанина, стрільця штурмової спеціалізованої роти повітряно-десантних військ Дениса Віталійовича Андросюка.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Воїн народився 28 вересня 1998 року в Ковелі. Закінчив 9 класів у ліцеї №13. Професійний фах пішов здобувати у Ковельське професійно-технічне училище №5, де отримав спеціальність маляра-штукатура. Працював на будівництві.

Життя склалось так, що хлопець опинився в місцях позбавлення волі, але виявив бажання добровільно піти захищати Україну. Після навчання на полігоні був відправлений на Схід. Дзвонив рідко: не хотів турбувати рідних.

Наш земляк загинув 20 вересня в районі населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. 9 днів хлопець не дожив до свого дня народження, йому мало б виповнитись 26.

"Висловлюю щирі співчуття родині – мамі Тетяні Юріївні, братам Максиму та Владиславу і всім, хто знав і любив Дениса Андросюка. Дякую кожному, хто приходить на цю площу, щоб провести наших Героїв у безсмертя, хто підтримує Збройні Сили України, донатить на армію, наближає нашу Перемогу.

Вічна памʼять і шана Герою! Молитовний супровід його душі…" - йдеться в повідомленні.

Інтернет-видання ВолиньPost висловлює щирі співчуття близьким загиблого Героя. Вічна пам'ять!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.