Про хоробрість зробити крок до змін: які вистави покажуть у Луцьку 27-29 вересня

Про хоробрість зробити крок до змін: які вистави покажуть у Луцьку 27-29 вересня
Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка запрошує лучан та гостей міста на перегляд вистав.

Цього тижня на сцені театру герої шукатимуть щастя, будуть інтригувати та переживати життєві драми. Глядачі спостерігатимуть надзвичайну комедію, сповнену карколомних ситуацій, у які потраплятимуть дві дівчини. Крім того, вони матимуть змогу насолодитися неперевершеним виконанням українських та зарубіжних хітів. На найменших глядачів чекатиме весела феєрія.

Пропонуємо огляд вистав, які відбудуться у драмтеатрі з 27 до 29 вересня.

У п’ятницю, 27 вересня, о 18:00концерт струнного квартету артисток естрадно-симфонічного оркестру театру. Камерна сцена. Тривалість – 1 година (без антракту).

Музикантки виконуватимуть відомі українські та зарубіжні хіти. Абсолютно нова програма для шанувальників! До того ж, у заході візьме участь Леонід Гнатюк, заслужений артист України.

Квитки можна купити у касі та адміністраторів, а також на сайті театру.

У суботу, 28 вересня, о 18:00комедія «Шахрайки» Наталії Уварової. Основна сцена театру. Тривалість – 2 години (антракт – 15-20 хвилин).

«Яскрава, дещо пікантна, іскриста, немов феєрверк, а подекуди дуже романтична і сентиментальна вистава про гру та щирість, брехню та відвертість, а головне – про істинні цінності, які все-таки не купиш за гроші... Героїні Жулька та Оля чекають на глядачів! Як і всі інші кумедні та харизматичні герої цієї постановки!» – режисерка-постановниця, заслужена артистка України Світлана Органіста.

У неділю, 29 вересня, о 12:00весела феєрія «Казковий день Лілеї». Автор та режисер-постановник – Павло Гарбуз. Тривалість – 1 година (антракт – 15-20 хвилин).

Наважитись вирватись з обіймів владної матері і хоч раз у житті відсвяткувати свій день народження так, як хочеш ти. Про хоробрість зробити крок до змін – ця вистава.

У театрі нагадують: щонеділі після казки відбувається розіграш 4 сертифікатів для двох глядачів на перегляд вистав, а також суперприз від постійного партнера театру – українського виробника іграшок, компанії «Тигрес».

У неділю, 29 вересня, о 18:00 – знову на сцені комедія «Номер 13 (Неймовірні пригоди в готелі класу LUX)» Рея Куні. Тривалість – 2 години (антракт – 15-20 хвилин).

У кожного в житті бували моменти, коли, все, що робиш обертається проти і, намагаючись залагодити ситуацію, що виникла, лише ускладнюєш її... А, коли ви – помічник Прем’єра? А, коли ускладнюючим моментом є виявлення на вікні шикарного номеру п’ятизіркового готелю... Власне з цього і розпочинається неймовірне.

Стежити за репертуаром Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театр імені Тараса Шевченка можна також у соцмережах:
☑️ YouTube
☑️ Facebook
☑️ Іnstagram
☑️ Viber
☑️ Telegram
☑️ SoundCloud





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.