У Курській області росія продовжує рівняти з землею власні села та міста, - Генштаб

У Курській області росія продовжує рівняти з землею власні села та міста, - Генштаб
Протягом доби відбулося 187 бойових зіткнень. Росія завдала трьох ракетних ударів (п'ять ракет), 79 авіаударів (127 КАБів), провела понад 4580 обстрілів (154 – з реактивних систем залпового вогню).

На Харківському напрямку росіяни намагалися двічі штурмувати у районах Вовчанська і Тихого. По житлових районах та цивільній інфраструктурі Вовчанська ворог бив КАБами, по Харкову – КАБами і балістикою, повідомили у Генштабі.

На Куп'янському напрямку за добу відбили 15 атак росіян біля Синьківки, Кругляківки, Стельмахівки і Піщаного.

На Лиманському напрямку ворог атакував 18 разів. Намагався вклинитись в оборону українських військ поблизу Дружелюбівки, Чернещини, Невського, Макіївки, Новосадового та Білогорівки. На Сіверському напрямку українські воїни відбили три атаки російських загарбників поблизу Верхньокам'янського та Івано-Даріївки. На Краматорському напрямку російські окупанти атакували чотири рази у районах Часового Яру, Ступочок та Білої Гори.

На Торецькому росіяни 12 разів нападали біля Дачного, Нелипівки, Торецька і Щербинівки.

На Покровському напрямку захисники зупинили 46 атак окупантів у бік населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Красний Яр, Гродівка, Новогродівка, Маринівка, Миролюбівка і Михайлівка.

На Курахівському напрямку відбили 40 атак. Найактивніше росіяни намагалися просунутися вперед у районах населених пунктів Костянтинівка та Георгіївка. Ворог атакував у бік Цукуриного, Українська, Дального і Желанного Першого.

На Времівському росіяни штурмували сім разів у районах Катеринівки, Богоявленки, Солодкого і Золотої Ниви.

На Гуляйпільському напрямку російські загарбники безуспішно атакували Сили оборони України в районі Гуляйполя. На Оріхівському напрямку російські окупанти п'ять разів штурмували позиції Сил оборони України в районах Малої Токмачки та Новоданилівки. П'ять разів ворог безуспішно атакував на Придніпровському напрямку. Триває наступальна операція Збройних Сил України у Курській області, на цьому напрямку авіація ворога продовжує рівняти з землею власні села та міста.

Там росіяни завдали 19 ударів по власній території та громадянах.

За словами представника комендатури, Сили оборони зупинили російський контрнаступ у Курській області.

На напрямках в Україні Покровський знову став тим, де відбувається найбільша кількість зіткнень. Минулого тижня найвища кількість атак росіян припала на Курахівський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Курській області росія продовжує рівняти з землею власні села та міста, - Генштаб
Сьогодні, 09:50