На проспекті Волі у Луцьку замінюють тепломережу протяжністю понад тисячу метрів

На проспекті Волі у Луцьку замінюють тепломережу протяжністю понад тисячу метрів
Під час підготовки до опалювального сезону у Луцьку відбувається реконструкція теплової мережі на проспекті Волі. Роботи розпочали з середини серпня на ділянці від будинку №74 до будинку № 58.

Теплова мережа на проспекті Волі забезпечує послугами дев'ять житлових будинків, дитячий садок та поліклініку, повідомили у Луцькій міській раді.

Мережа експлуатується з 1986 року, розповів директор комунально підприємства "Луцьктепло" Іван Скорупський. Каже, що під час цього ремонту змінять мережу протяжністю 1 314 метрів.

Труби кладуть ізольовані, строк експлуатації яких щонайменше 30 років. Їх Луцьку безкоштовно надало агентство USAID. На виконання робіт передбачено 5,8 мільйона гривень з коштів підприємства "Луцьктепло".

Будівельно-монтажні роботи з реконструкції виконує підрядна організація. Завершити їх планують до початку опалювального сезону, розповів Суспільному речник комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков.

З його слів, загалом комунальне підприємство “Луцьктепло” цього року запланувало провести ремонти розподільних теплових мереж загальною протяжністю трубопроводів 8 141 метр.

У міжопалювальний період підрядники вже виконали ремонт тепломережі на проспекті Відродження, 9-11. Завершуються роботи на проспекті Перемоги. На проспекті Волі наразі демонтована частина теплової мережі, і проводиться вкладання попередньо ізольованих труб, каже Іван Скорупський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто! Три роки вовтузилися з ремонтом пр. Волі, тепер після ремонту міняють труби . Депутати, пішли ви на ..уй зі своїм головою! Ви всі злодії! Всі!
Відповісти