Майже 400 першокурсників Луцького педколеджу посвятили у студенти. ФОТО

Майже 400 першокурсників Луцького педколеджу посвятили у студенти. ФОТО
У Луцькому педагогічному коледжі відбулися урочистості з нагоди посвяти у першокурсники.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

Обласний комунальний заклад вищої освіти прийняв на навчання понад 380 першокурсників.

Звертаючись до новоприбулих студентів, очільник коледжу Петро Бойчук зауважив, що вони мають честь навчатися в одному з найстарших освітніх закладів області, який був створений ще у 1939 році як педагогічна школа.

«Нині це заклад вищої освіти. Ми переможці багатьох конкурсів, олімпіад, спортивних змагань, маємо успішну грантову роботу. Ми пишаємося студентами та є однією сім’єю. Щиро вітаю вас із цим та обіцяю, що ви будете гордо нести своє звання «студент», – запевнив він.

За доброю традицією коледжу новачків вітали хлібом-сіллю на вишиваних рушниках з побажаннями щастя і доброї долі. Майбутні педагоги також склали присягу та пообіцяли бути старанними в навчанні і студентському житті.

«Ви розпочали навчання в одному з найкращих педагогічних коледжів України. Тут дають міцні знання та випускають висококваліфікованих спеціалістів. Я впевнений, що ви є елітою нашої країни, спеціалістами, які будуть засівати зерна доброго і вічного в серця майбутнього покоління. І ми усі разом будуватимемо нашу Україну. Бажаю вам вдалого навчального року та зустріти закінчення першого курсу під мирним українським небом», – побажав першокурсникам Юрій Поліщук.

На завершення свята капелан коледжу благословив першокурсників та їх викладачів, а перший дзвоник сповістив про початок нового навчального року.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майже 400 першокурсників Луцького педколеджу посвятили у студенти. ФОТО
03 вересень, 05:29