Лікування зубів у котів

Лікування зубів у котів
Стоматологія для кішок у Львові дозволить вашому вихованцю залишатися здоровим. Кішкам, як і людям, необхідно профілактично відвідувати стоматолога, щоб своєчасно виявити захворювання та вилікувати їх.

У ветеринарній клініці Avicena Vet здійснюється широкий спектр стоматологічних послуг для кішок. У роботі ми використовуємо сучасне обладнання та матеріали – ми допоможемо зберегти здоров'я вашого вихованця.

Профілактика зубних хвороб у кішок та тварин



Профілактика зубних хвороб у кішок включає регулярні гігієнічні чистки (їх здійснює власник 1-2 рази на тиждень), а також зняття зубного каменю у котів за допомогою ультразвуку у ветклініці. Додатково можна давати вихованцю жувальні ласощі.

У ветеринарній клініці Авіцена Вет здійснюються профілактичні огляди для кішок та професійне гігієнічне чищення. Ветеринар також консультує власника вихованця про те, як правильно чистити зуби кішці в домашніх умовах, які ласощі та корм краще давати.

Коли необхідно звернутися до стоматології для котів


Якщо ви 1-2 рази на тиждень проводите чистку зубів кішці, тоді відвідувати ветеринара-стоматолога з метою профілактики захворювань можна раз на півроку-рік. Нагадуємо, що будь-яке захворювання легше вилікувати на початковому етапі, зубні патології не виняток. Своєчасні профілактичні огляди стоматолога дозволять вчасно виявити хворобу зубів та швидко вилікувати її.

Якщо у вашого вихованця почервоніли або почали кровоточити ясна, спостерігається рясне слиновиділення, а також кішка відмовляється від їжі, але просить корм – терміново покажіть вихованця ветеринару.

Крім того, негайно потрібно звернутися до стоматології для котів, якщо у вашого вихованця спостерігається:

  • поганий запах із рота;

  • погіршення апетиту, біль під час жування їжі;

  • наявність зубів, що хитаються або випадають;

  • наявність нальоту та/або зубного каменю на зубах;

  • у роті тварини є кров/кровоточать ясна;

  • криві зуби/наявність скученості зубів.

  • При будь-яких симптомах, що вказують на стоматологічні проблеми у вихованця, необхідно записати кішку до ветеринара-стоматолога на огляд і діагностику.

    Стоматологія для котів: повний перелік послуг


  • гігієна та профілактика – зняття зубного каменю, ультразвукове чищення та полірування зубів кішкам;

  • лікування зубів у кішок – пломбування та реставрація дефектів емалі. Лікування карієсу та пульпіту будь-якої складності, а також інших стоматологічних захворювань;

  • видалення зубів у котів – проводиться швидко і безболісно під наркозом в умовах стаціонару - при хронічних хворобах ротової порожнини і за індивідуальними показаннями.

  • Як проходить лікування зубів у кішок


    Лікування зубів у котів і кішок починається з огляду у ветеринарного стоматолога і комплексної діагностики порожнини рота. Під час огляду стоматолог побачить запалення ясен та слизової оболонки, наявність карієсу, зубного нальоту та мінералізованих відкладень на зубах вихованця, відколи та травми. Дентальний рентген для тварин допоможе виявити ретиновані зуби, карієс на зубному корені, кісти, а також інші патології та проблеми. За результатами діагностики кішці призначають лікування захворювань ротової порожнини.

    Ветеринарна клініка Авіцена Вет – це стоматологія для кішок і котів будь-яких порід, індивідуальний підхід до кожного вихованця та найдосвідченіші ветеринарні лікарі Львова.

    Точна ціна лікування зубів коту буде відома після огляду та діагностики порожнини рота вихованця. Записатися на прийом до ветеринарного стоматолога можна на сайті або за телефоном+38 (096) 00-749-22 в робочі години клініки.


    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.