FORTA об'єднує зусилля з постачальниками, щоб допомогти безпритульним тваринам

FORTA об'єднує зусилля з постачальниками, щоб допомогти безпритульним тваринам
17 серпня світ відзначав Всесвітній день безпритульних тварин – важливу дату, яка нагадує нам про тих, хто потребує нашої уваги та підтримки. У цей день гастромаркет FORTA разом зі своїми партнерами взяли участь у благодійній ініціативі для допомоги тваринам, які знайшли тимчасовий притулок у зоозахисних організаціях.

"Ми, як компанія, яка турбується про наше спільне майбутнє, зв'язалися з постачальниками кормів для тварин, що представлені у нашому маркеті. Завдяки їхній небайдужості та готовності допомогти, ми змогли зібрати необхідні продукти для підтримки тих, хто потребує цього найбільше. Зокрема, корм було передано у два притулки для тварин, що розташовані у Луцьку та Стрию – містах, де також працюють наші магазини" - кажуть представники гастромаркету.

Особливу подяку висловлюють своїм партнерам:

Компанія Kormotech – найбільший український виробник їжі для котів і собак, відомий своїми брендами Optimeal та Club 4 Paws. Завдяки їхній смачній та корисній підтримці, тварини отримали все необхідне для здорового та щасливого життя. Ваша допомога неоціненна!

Торгова марка Пан Кіт – ще один важливий партнер у нашій ініціативі, який підтримав нас на шляху до добрих справ.

Разом ми робимо світ кращим, піклуючись про тих, хто не може подбати про себе сам. Дякуємо всім, хто долучився до нашої ініціативи, і продовжуємо працювати над тим, щоб допомога приходила туди, де вона найбільше потрібна.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гарний вчинок. чому б не зробити цього на постійній основі?
Відповісти