На Волині поліцейські їхали на виклик про домашнє насильство, а виявили незаконний арсенал зброї

На Волині поліцейські їхали на виклик про домашнє насильство, а виявили незаконний арсенал зброї
Поліцейські під час опрацювання виклику виявили у помешканні чоловіка боєприпаси. Тепер, поруч з адміністративною, він понесе і кримінальну відповідальність.

Учора вночі під час патрулювання працівникам сектору реагування патрульної поліції надійшов виклик про побутовий конфлікт у Цумані.

По прибуттю на адресу та з’ясуванню усіх обставин конфлікту поліцейські виявили у помешканні патрони, гільзи, кулі, а також гранату. Правоохоронці встановили, що вони належать 36-річному місцевому мешканцю.

На місце події відразу ж викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські вилучили усі 19 набоїв, разом із окремими їх частинами та гранатою. Їх скерують на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що відповідно до положень цієї ж статті особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, не підлягає кримінальній відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.