Матеріали чохлів на телефон: який вибрати для максимального захисту

Матеріали чохлів на телефон: який вибрати для максимального захисту
Чохли на смартфон — аксесуари, що допоможуть захистити пристрій від механічних пошкоджень, ударів та бруду. Чохли мають різний дизайн, конструкцію, виготовляються з міцних та приємних на дотик матеріалів. Комбінація чохла з захисним склом дозволить зберегти привабливий вигляд та функціональність смартфона довгий час.

Як вибрати чохол на телефон, що максимально виконає завдання захисту? Які параметри є вирішальними при виборі аксесуара? На сайті інтернет-магазину FEDOX представлені стильні чохли для телефонів різних брендів та моделей. Роздивімося їх функціональні особливості, типи та окреслимо основні критерії для оптимального вибору.

Захисні чохли для телефонів: матеріали виготовлення та дизайн


За допомогою чохла можна не тільки надійно захистити смартфон, а й надати йому стильного вигляду. Аксесуари призначені для конкретних моделей телефонів, збігаються з ними за розмірами та мають потрібні отвори для камери, динаміків тощо.

Конструктивно розрізняють наступні варіанти:

  • книжка, що захищає і передню, і задню панелі гаджета;

  • бампер призначений для бічних поверхонь;

  • накладки на задню панель, що захоплюють і бічні сторони.

  • Такі чохли виробляють з силікону, натуральної чи штучної шкіри, поліуретану та загартованого полікарбонату. Часто матеріали поєднують для посилення захисних властивостей аксесуарів. Силіконовий шар зсередини добре гасить силу удару, а зовнішнє полікарбонатне покриття протистоїть подряпинам та механічним ушкодженням.

    Правила вибору чохла для смартфона


    При виборі враховуйте свої естетичні вподобання. Дизайн та колір чохла ви бачитимете кожну мить, коли братимете до рук свій телефон. Тому зовнішній вигляд має приносити візуальне задоволення. Також важливими є ступінь захисту, тактильні характеристики. Чохол має міцно фіксуватись і водночас легко демонтуватись у разі необхідності.

    Підбирайте захист, що призначений саме для вашої моделі телефону. Тоді всі отвори ідеально збігатимуться, і чохол не буде мати негативного впливу на звук або якість зв’язку, не заважатиме робити фото та знімати відео.

    Аксесуар може бути оснащений додатковими компонентами — кишеньками для банківських карток, кріпленнями для фіксацій у руці, відкидними підставками тощо.

    Головне при виборі аксесуара — зручність, надійність і міцність, тактильна і візуальна привабливість. Якісний чохол захистить телефон та слугуватиме довгий термін.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.