Художник зі Швеції передав воїнам луцького «Любарта» квадроцикл. ФОТО

Художник зі Швеції передав воїнам луцького «Любарта» квадроцикл. ФОТО
Волонтер зі Швеції, художник Пеллє Енгман передав 5-му батальйону спеціального призначення "Любарт" 12-ї бригади НГУ "Азов" квадроцикл.

Благодійник волонтерить у Шведського Центрі Допомоги від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Передав чимало речей і приїжджає в Україну, щоб допомагати нашому народу, - пише InsiderMedia.

І під час цього візиту він не був з порожніми руками, а саме бійцям Любарту в Луцьку він передав квадроцикл, квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic та інверторний генератор.

Наявність такої багатофункціональної техніки, як квадроцикл, значно полегшить виконання завдань спецпризначенцям на передовій, забезпечуючи підвищену мобільність та маневреність в умовах бездоріжжя. Сучасний безпілотник дозволить проводити розвідку, коригувати вогонь та здійснювати моніторинг місцевості, надаючи бійцям важливу інформацію для прийняття рішень, а генератор забезпечить електроенергією в польових умовах, дозволяючи заряджати акумулятори, використовувати радіостанції та інше обладнання.

Військові ж подякували Пеллє Енгману за ці потрібні речі, які на фронті є розхідним матеріалом, адже росіяни не припиняють наступ на ділянках, які обороняє "Азов".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.