Зеленський – на Волині: президент оглянув будівництво фортифікацій на кордоні з Білоруссю

Зеленський – на Волині: президент оглянув будівництво фортифікацій на кордоні з Білоруссю
Сьогодні, 30 липня, президент України Володимир Зеленський відвідав Волинську область, де оглянув будівництво фортифікаційних споруд. Також він провів безпекову нараду щодо захисту державного кордону в областях, які межують з росією та Білоруссю.

Про це Зеленський повідомив у соцмережах.

"Волинь. Будівництво фортифікацій і безпекова нарада щодо наших північних регіонів. Основна увага – захисту нашого державного кордону в областях, які межують із Росією та Білоруссю. Продовжуємо посилювати український кордон. Дякую всім, хто працює заради захисту й міцності України", - йдеться в повідомленні.



Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко розповів президенту про перебіг зведення фортифікацій на Волині уздовж кордону. Зокрема, на території області від початку повномасштабного вторгнення облаштовані протитанкові рови, загороджувальні паркани та взводні опорні пункти з вогневими позиціями. А на напрямках імовірного руху броньованої техніки окупантів встановлені залізобетонні конструкції та захисні споруди для укриття особового складу.

Як тривають роботи на одному із опорних пунктів Володимир Зеленський ознайомився особисто. Окрім цього, оглянув облаштування траншей, вогневих споруд і позицій, бліндажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зеленський – на Волині: президент оглянув будівництво фортифікацій на кордоні з Білоруссю
30 липень, 13:41