У Києві росіяни поцілили по дитячій лікарні «Охматдит»

У Києві росіяни поцілили по дитячій лікарні «Охматдит»
Росія вранці, 8 липня, атакувала столицю ракетами. Є постраждалі. Падіння уламків зафіксували в шістьох районах столиці.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

"На даний момент відомо про трьох постраждалих. Одного з них госпіталізували. Двом - надали допомогу на місці. Перевіряємо інформацію про одного загиблого. Є влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу", - йдеться в повідомленні.

Згодом Кличко повідомив про 9 постраждалих в різних районах столиці. Шістьох із них госпіталізували.

Падіння уламків зафіксували в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах. За попередніми даними, в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі, а в Дарницькому — пошкоджено приватний будинок.

У Голосіївському районі уламки впали біля житлового будинку, у Дніпровському — уламки палають в житловій забудові. Тим часом у Деснянському районі сталося займання будинку.

У Києві зафіксовано влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу. Як повідомляють джерела hromadske, це дитяча лікарня «Охматдит».

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив: «Дитяча лікарня, цілеспрямований удар росіян. Цей обстріл вівся по цивільних, били по інфраструктурі, весь світ має побачити сьогодні наслідки терору, відповіддю на який може бути тільки сила».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві росіяни поцілили по дитячій лікарні «Охматдит»
08 липень, 11:20