Зупинилося серце Героя Петра Момотюка з Волині

Зупинилося серце Героя Петра Момотюка з Волині
У місті Ківерцях на Волині сьогодні, 3 липня, оголосили Днем жалоби у зв’язку із смертю військовослужбовця Петра Момотюка.

Про це у фейсбуці повідомила Ківерцівська міськрада.

Відповідно до Розпорядження міського голови № 85-во, 3 липня 2024 року оголошено Днем жалоби на території Ківерцівської громади з метою вшанування пам’яті померлого військовослужбовця Момотюка Петра Михайловича, який який воював захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України у російсько-українській війні.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій району незалежно від форм власності.

У мерії закликали вшанувати пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання, по можливості зупинити на цей час виробничий процес та зупинити рух громадського та приватного транспорту.

А також – обмежити проведення розважально - концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.