Київська концертна афіша 2024: календар музичних подій

Київська концертна афіша 2024: календар музичних подій
Не знаєте, де купити квиток на концерт в Києві просто та вигідно? Все дуже просто – зайдіть на ТікетсБокс та завжди будьте на одній хвилі з популярною українською музикою.

Ще користувачі сайтом можуть заздалегідь дізнаватись, які концерти заплановані на популярних майданчиках столиці. А саме зараз ви дізнаєтеся про найочікуваніші музичні події року.

Куди жадає потрапити кожен меломан столиці


Навіть у складні для кожного та країни в цілому часи є місце для правильного відпочинку. Ми натякаємо на музичні заходи, де ви можете відпочити душею та насолодитися якісною музикою. А відвідати варто такі концерти:

  • Концерт під відкритим небом Kalush Orchestra на базі Osocor Residence. Ця подія відбудеться 28 червня рівно о 18:00. Цей концерт сподобається тим, хто є шанувальником вітчизняної музики високої якості. Захід відбудеться у мальовничому куточку біля озера, тому атмосфера обіцяє бути невимушеною.

  • Ті, хто віддає перевагу класичній музиці, варто звернути увагу на концертну програму «Fairmont Classic — Bach & Vivaldi». Захід відбудеться 29 червня о 17:00 у залі Fairmont Grand Hotel. Неперевершеність звучання гарантована професійними музикантами оркестру Marco Concert.

  • Відірватися у ритмі сучасної музики можна на концерті Atlas United у колаборації зі SVET. Захід відбудеться 6 липня о 17:00 на майданчику ТРЦ Blockbuster. Стиль музичного наповнення - техно та хаус.

  • Хочете долучитися до благодійної ініціативи задля допомоги нашим воїнам? Тоді 23 серпня завітайте на концерт співака Max Barskih в Osocor Residence. Час початку – 17:00. Тут ви почуєте старі хіти, а також отримаєте насолоду від нових пісень з україномовного альбому.

  • Перераховані вище події – це літні заходи. Але й осінь обіцяє бути цікавою в музичному плані. Подій буде вдосталь, однак переважну більшість становлять концерти з класичним музичним наповненням. Варто відзначити кілька програм – Mozart & Bach (8 вересня о 17:00), Max Richter & Vivaldi (22 вересня о 16:00), Astor Piazzolla (27 жовтня о 16:00). Ці та інші концерти відбудуться у концертному залі Fairmont Grand Hotel.

    Не можемо не згадати про ще одну цікаву та гучну подію осені – це великий концерт рок-гурту КОZAK SYSTEM, приурочений до 10-річчя їх існування. Подія відбудеться у Палаці Спорту 9 листопада о 18:00. У рамках концерту ви зможете насолодитися якісною музикою та глибокими за змістом текстами, а ще приєднатися до просвітницької місії виконавців. Варто нагадати, що гурт активно підтримує воїнів ЗСУ.

    На перерахованих вище музичних подіях, запланованих на осінь, а також на зимовий період 2024 року, все не закінчується. Не виключено, що можливі оновлення. За цими та іншими подіями на музичному поприщі ви можете слідкувати на сайті ТікетсБокс. Тут зібрано багато корисної для меломанів інформації про концерти, виконавців та місце-час проведення. І звичайно на сайті ви зможете замовити квитки на будь-який концерт просто та вигідно, а також без черги.




    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.