На Волині горіла квартира

На Волині горіла квартира
Протягом минулого тижня рятувальники Волині ліквідували 32 пожежі та здійснили 22 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

22 червня в селі Романів Підгайцівської громади трапилася пожежа скирди сіна в тюках на відкритій території. Повідомлення про пожежу до Служби порятунку 101 надійшло об 14:57. Рятувальники, які прибули на місце події за допомогою трьох водяних стволів загасили займання. Об 16:00 пожежу ліквідовано силами пожежно-рятувальних підрозділів. Причина події – самозаймання сіна. На місці події працювали рятувальники 1-ї та 6-ї ДПРЧ з Луцького району.

23 червня в місті Ковель трапилася пожежа в квартирі на третьому поверсі. На місце події прибули рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Ковель. Рятувальники за допомогою двох водяних стволів приборкали займання. Повідомлення про пожежу надійшло о 11:28, а о 12:45 її успішно ліквідовано. Під час пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та стеля приміщення. Імовірно займання трапилось через коротке замикання електромережі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.