У Луцьку більше не буде зустрічей екіпажів «На щиті»

У Луцьку більше не буде зустрічей екіпажів «На щиті»
У Луцьку повідомили про суттєві зміни щодо здійснення супроводів полеглих Героїв, які повертаються «На щиті».

Від 19 червня 2024 року супроводи полеглих будуть здійснюватись тільки від СМЕ (моргу) до храму, опісля – до місця поховання по маршруту, який буде узгоджуватись з родиною. По приїзду екіпажів «На щиті» з фронту в Луцьк супроводів більше не буде. Про це повідомляє ВСН з посиланням на волонтерів.

«Є відповідний алгоритм дій посадових осіб, відповідальних за організацію транспортування та поховання (кремацію) загиблих (померлих) військовослужбовців Збройних сил України, підписаний головнокомандувачем Валерієм Залужним 10.03.2023 р. згідно з яким відбуватиметься робота, в тому числі супроводи», - зазначили волонтери.

Також волонтери розповіли, що стало причиною таких змін:

«Розуміємо, що зараз виникатиме багато запитань чому так, тому пояснюємо, це відбулось завдячуючи людям, які вирішили супроводи полеглих перетворити на показові піарвистави з порушенням ПДР, створенням аварійних ситуацій, розбиранням дзеркал та повчаннями «свідомості» водіїв».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай ті "супроводжуючі" на авто з прапорами і сиренами (а їх десятки і сотні), підуть і трохи повоюють. Хоч би трохи - здорові, міцні, молоді чоловіки. А коли переможемо, тоді будемо ходити і їздити з прапорами.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку більше не буде зустрічей екіпажів «На щиті»
22 червень, 01:30