Що робить каблучку для заручин символом кохання та вірності

Що робить каблучку для заручин символом кохання та вірності
Чоловіки, які вирішили зробити своїй обраниці пропозицію руки та серця, часто вдаються до питання — яке золоте кільце для заручин вибрати, чим воно відрізняється від обручки, коли та де краще здійснити пропозицію, як непомітно дізнатися розмір пальця нареченої та багато іншого.

Відмінності каблучок для заручин та як обрати ідеальну прикрасу


Заручна каблучка є символом кохання, вірності та серйозних намірів одружитися, тому її дизайн і якість мають відповідати важливості події.

Основні відмінності заручних каблучок



  1. Центральний камінь — найпоширеніший тип заручних моделей є “солітер” або “одинарник”. Такі моделі мають один великий дорогоцінний камінь, зазвичай діамант, розташований на високій оправі, що привертає увагу до блиску та чистоти каменю.

  2. Різноманітний дизайн — часто відрізняються оригінальним й багатим дизайном. Центральний камінь може бути оточений дрібнішими каменями або розсипом дорогоцінних каменів по всій шинці, додаючи виробу розкішного вигляду.

  3. Непарність виробу — зазвичай продаються поодинці, що підкреслює їх унікальність та особливість.

  4. Якість матеріалів: — використовуються лише високоякісні та дорогоцінні метали, такі як золото високої проби чи платина, що забезпечує довговічність та надійність виробу.


Ободок каблучки, який надівається на палець, може бути виконаний з золота різних кольорів: жовтого, білого або червоного.

Різноманітні види та останні тренди


Каблучки для заручин визначаються кольором металу, типом каменю, його розміром, формою, огранюванням та товщиною обідка.

Ось деякі з найпопулярніших типів:

  • класичні, прості та елегантні вироби із золота або платини з одним діамантом чи іншим дорогоцінним каменем у центрі;

  • комбіновані, що поєднують різні види каменів, а форма ограновування буває різною: круглою, овальною, квадратною чи трикутною;

  • 2 в 1 – це заручні та обручки, виготовлені в одному стилі, коли до весілля носиться заручна каблучка, а після нього додається обручка, утворюючи гармонійну прикрасу.

  • Якщо ви сумніваєтеся у виборі чи хочете здивувати обраницю оригінальним подарунком, замовте у ювелірному магазині класичну каблучку для заручин https://kimberli.ua/catalog/koltsa-dlya-pomolvki. Досвідчені ювеліри створять прикрасу за вашими побажаннями, додадуть гравіювання або стильну форму.


    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.