Відпочинок біля берегів озера Синевир: відкрийте таємниці цього унікального місця

Відпочинок біля берегів озера Синевир: відкрийте таємниці цього унікального місця
Повноцінний відпочинок – запорука гарного настрою, самопочуття і душевної рівноваги. Він обов’язково потрібен для здоров’я, для відновлення ресурсів організму, для поліпшення працездатності і продуктивності.

Подорожі завжди були не лише засобом відпочинку, а й вікном у світ. Протягом останніх років галузь туризму динамічно розвивалася, впливаючи на тенденції у способах подорожей та виборі місць відпочинку.

Досить багато людей дотримуються позиції екологічно чистого відпочинку. Люди вибирають більш екологічно чисті варіанти подорожей, такі як відпочинок у природних заповідниках, відвідування екологічно чистих курортів та активні відпочинки, які сприяють збереженню природних ресурсів.

Де в Україні можна екологічно відпочити?


Національний природний парк Синевир. Озеро Синевир називають високогірним оком Карпат, але це лише частина унікальної екосистеми, куди входять гори Стримба, Негровець, Красна, букові праліси, болотні угіддя, Центр реабілітації бурих ведмедів та багато іншого. На відміну від Асканії-Нової, тут кожен може подорожувати самостійно, обравши один із туристичних маршрутів або ж екологічних стежок. Вони прокладені та промарковані так, аби дати мандрівнику можливість насолодитися усіма барвами Карпат — озерами, лісами, луками та струмками.

Яка ціна квитка?
Вартість вхідного квитка на Синевир у 2023 році для дорослих складає – 60 грн. для, дітей та студентів – 30 грн.

Варто знати, що є додаткова оплата за транспорт. Якщо ви плануєте заїхати на мотоциклу – 100 грн, легкове авто – 220 грн, мікроавтобус (до 8 осіб) – 350 грн, мікроавтобус (кількість місць 9 і більше осіб) – 450 грн.

Що включається в екотур?
Екскурсія, фото та прогулянка до унікального озера Карпат. Підйом до самого озера “Синевир” відбувається пішки, протяжністю 1200 м (або можна піднятись лісовою стежкою 1200 м). Час на обід (оплата самостійно). – Підйом на канатно-крісельній дорозі з оглядом неймовірно красивих пейзажів Карпат.

Також з початком повномасштабної війни люди переосмислили життя та готові, до прикладу, не купляти щось для ремонту оселі, а провести час для себе у подорожі.

"Я помітила таку тенденцію — до війни усі хотіли шуму, веселощів, щоб було пафосно, Зараз люди хочуть чогось більш камерного, тож за минулий рік в Україні стали популярні так звані "бабл-готелі" — напівкулі з прозорим покриттям, крізь які можна насолоджуватись природою", — розповідає Любов Паламарчук, власниця франчайзингового офісу туроператора Coral Travel.

Отож, подорожуйте, обирайте вигідні тури Україною та насолоджуйтесь цими краєвидами.

Текст: Ольга Будник



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.