Спомин про Героя. У волинянина Юрія Павельчука не витримало серце

Спомин про Героя. У волинянина Юрія Павельчука не витримало серце
Волинянин Юрій Павельчук помер 3 травня 2022 в селі Дубове Ковельського району від серцевої недостатності.

Про це у фейсбуці повідомляє Янголи на щиті Ратне.

Народився 24 грудня 1979 у селі Текля Старовижівського району. Повну загальну освіту отримав у 1997 році смт Ратне. У школі Юрій був активним учнем , брав участь у всіляких заходах, змаганнях,грі на гітарі . Невдовзі, після завершення школи, Юрій був призваний на військову службу у Кременчук – до аеромобільного прикордонного загону. У мирному житті був підприємцем.

З перших днів повномасштабного вторгнення не міг стояти осторонь і пішов служити добровольцем у складі роти охорони другого Ковельського відділу РТЦК і СП.

«Юрій проявляв свою відданість та турботу, особливо у стосунках з родиною. Був чудовим чоловіком і батьком, який прагнув забезпечити своїм близьким щасливе життя. Завжди уважний та турботливий до потреб діток і дружини. Був щирим другом, він знав як заспокоїти, й підняти настрій - будь це дитина чи доросла людина. Юрій також вирізнявся своєю любов'ю до музики і природи. Знаходив себе у грі на гітарі та полюванні», - поділилась спогадами дружина героя.

Поховали захисника в селищі Ратне.

Дружина і троє дітей до сьогодні не можуть змиритися з втратою коханого чоловіка та найкращого тата. Смерть Юрія стала великою втратою для всіх, хто його знав. Він завжди буде пам'ятатися як людина з великим серцем та щирою усмішкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спомин про Героя. У волинянина Юрія Павельчука не витримало серце
13 листопад, 2023, 19:21