Оглад засобів індивідуального захисту від «Північ-Спецодяг»*

Оглад засобів індивідуального захисту від «Північ-Спецодяг»*
Спеціалісти компанії "Північ-Спецодяг" завжди порадять, які засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) обрати для вашого профілю роботи. У статті зібрані найбільш популярні ЗІЗ, які використовуються у 90% робочих спеціальностей.

1. Захисні окуляри


Невеликі за розміром, але великі за значущістю, захисні окуляри захищають ваші очі від пилу, іскор, хімічних речовин та інших частинок. Їх зручність та прозорі лінзи роблять роботу більш комфортною та безпечною. Мають прозорі або кольорові лінз. Зручні для носіння.

2. Респіратори


Невеликі за розміром, але важливі для захисту легень від шкідливих парів і газів. Респіратори - невід'ємний атрибут багатьох видів робіт. Вони фільтрують повітря, яке ви вдихаєте, і забезпечують чисте та безпечне повітря для дихання.

3. Захисні каски


Цей предмет є надважливим на будмайданчиках та інших об'ктах, які пов'язані з ризиком травматизації голови. Вони захищають від ударів та забезпечують вам психологічний комфорт. Є простими та надійними, а також характеризуються середнім рівнем зручності.

4. Захисні рукавиці


Такі рукавички убережуть руки від порізів, опіків, хімічних впливів тощо. Вони також допомагають уникнути травм при піднятті та перенесенні важких предметів. Як правило, є досить не тривалими у терміні використання.

5. Захисне взуття


Допомагає зберегти ноги від травм, ковзань та хімічних впливів. Вибір правильного взуття залежить від виду роботи та умов, у яких воно виконується. Бувають з різними видами захисних властивостей: антипрокольна устілка, металевий підносок, антиковзка підошва та багато іншого.

Вибір ЗІЗ - це питання вашої безпеки і воно має бути ретельно обдумане. На сайті mestprom.com ви можете отримати безкоштовну професійну консультацію та допомогу у підборі потрібних засобів захисту. Також на сайті є продукти від перевірених виробників, щоб забезпечити якісний захист.

Насамкінець, хотіли б підкреслити, що дотримання техніки безпеки на робочому місці та правил використання засобів індивідуального захисту – це запорука вашої безпеки на роботі. Ми завжди готові допомогти вам у виборі найкращих засобів індивідуального захисту на mestprom.com. Ваша безпека – наша турбота.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оглад засобів індивідуального захисту від «Північ-Спецодяг»*
23 вересень, 2023, 16:24