Стрілянина у Дніпрі: поліція показала відео з бодікамер патрульних

Стрілянина у Дніпрі: поліція показала відео з бодікамер патрульних
Патрульна поліція опублікувала відео з Дніпра, яке демонструє порушення правил дорожнього руху автомобілем Jaguar 29 серпня та фіксує дії правоохоронців при спробі затримати порушників.

Про це йдеться у відео, яке оприлюднене першим заступником начальника Департаменту патрульної поліції Олексієм Білошицьким, пише Українська правда.

Запис демонструє кадри із вуличної камери, яка зафіксувала порушення дорожнього руху автомобілем Jaguar, за кермом якої – чоловік. Жінка в чорній сукні в горошок сидить на пасажирському сидінні.

Далі на відео – кадри з бодікамер патрульних, які зупинили авто (за кермом уже жінка). Спочатку розмова була спокійною: поліцейські роз’яснили суть порушення та попросили документи. Порушники почали вимагати відеозапис із камер та говорити на підвищених тонах.

Чоловік перейшов на ненормативну лексику, патрульна закликала його до порядку, пізніше вона оголошує йому, що обмежує його в місці перебування вчинення правопорушення, та попереджає про можливе затримання, якщо він продовжить ганебну поведінку і не відійде на 20 метрів.

Далі починається сутичка. Самого моменту застосування табельної зброї на відео немає, чути лише звуки пострілів.

Білошицький ніяк не коментує суть відео, наголосивши лише, що повага є однією з найважливіших вимог моральності, а взаємна повага є фундаментальною цінністю в сучасному суспільстві.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко закликав до виваженого, згідно з нормами законодавства, підходу в оцінці трагедії в Дніпрі, де порушник загинув від рук поліцейського.

Мер Міста Дніпро Борис Філатов став на бік патрульних, наголосивши, що ніхто не має права чіпати правоохоронця при виконанні службових обов'язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мусаров на ножи
Відповісти
І ви хочете мусора щоб вас поважали?
Відповісти
Як таке бидло дожило до такого віку?
Терміново надати право поліцейським відстрілювати імбіцилів. Та зараза вже й сюди розповзлась, по коментарях видно
Відповісти
Ксіви не предявили, Докази не надали. Незакона зупинка =
Розвели базар, себе не контролювали, застосували силу = одним словом діяли не за законом = Результат: спровокували ситуацію яка привела до вбивства людини. Професіоналвзм наближається до торічелевої пустоти.
Відповісти
Яке би не було порушення ПДР - стріляти в спину людині за це, бо нелюди в погонах при виконанні - це не просто занадто. Вони ж могли його притягнути до адмін відповідальності встановивши особу по базах!?!?? Могли! Але ці бидлокопи вибрали той варіант, якому потурає їхнє цинічне бидло керівництво, яке незважаючи на факти кричущих порушень, вершиною якого є вбивство людини в спину (не постріл в ногу, тощо), цинічно відкривають рот і розказують про повагу, а також ще приліпили сюди Філатова, бо більше нікого!!??? Поваги до цих нелюдів ніколи не буде, бо замість реформи поліції громадяни отримали фарс із поліцаями недоумками і таким же начальством. а держава скочується в часи свавілля поліцаїв.
П. С. Колишні мєнти в порівнянні з нинішніми копами просто професори
Відповісти
Як ці мажори вже замахали...
Відповісти
Таке бидло яке зупинили, то тільки відстрілювати як скажених собак, бо щось зараз всі стали сильно блатними і розпоясались, немають поваги як до звичайних людей, так і до поліцейських, я сам водій але коли мене зупиняють поліцейські, то якщо ти до них з повагою і по-людськи ведеш себе, то і вони по-людськи до тебе відносяться!!! Я на всі 100% на стороні поліції, правильно зробили, напад на поліцейських при виконанні, ще й на жінку поліціянтку!!!
Відповісти
Якщо людина погано себе поводить, з різних причин, це не привід її вбивати. Жбурнув на землю, штовхнув - це також не привід вбивати. Так, ці люди були занадто емоційні, але - це не привід їх вбивати. Мені здається, будь-який чоловік захищав би свою жінку. Звісно можна було робити це інакше, спокійніше, цивілізовано. Але це не привід для вбивства. В нього стріляли зі спини!? Якщо цей чоловік становив загрозу, то можна було хоча б в ногу стріляти, а не вбивати. Загублена доля.
Відповісти
Просьба ведучих каналу зробити мініролик (30 секунд) - як правильно поліцейським провести , перенести розгляд справи порушення ПДР, коли немає на данний момент фактичних доказів. Забезпечити захист адвоката, пасажирів, дітей від побиття та знущань.. а не дертись в автомобіль, витягувати людей, наносити травми , стріляти...
Відповісти
Волинські Новини вперто не розміщують комент...
Для ДО КОМЕНТАТОРІВ та Олег Вікторович
Зверніть увагу переважно всі коментарі за підримку поліціянтів по характеру "вірусні" та примітивні. Запущена тролеферма... Інформаційна війна докотилася до Волинських Новин. Коментар розміщую повторно так як Волинські Новини попередній комент не розмістили.
Відповісти
Винні обидві сторони і повинні понести покарання але розстріляти безбройного чоловіка при матері та дітях без попереджувального пострілу це просто УЖАСНО де реакція Клименко міністра МВС де Заступник Департаменту Патрульної поліціі Білошицький Олександр чому вони не реагують на свавілля своіх чмошніків поліцейських які кошмарять всіх наших водіїв Украіни та військових від Львова до Запоріжжя є повно відео на фейсбуці, Народ Украіни Неповажає та недовіряє поліціі треба відновити довіру Украінців до поліціі а відмазувати вбивцю поліцейського для нових розстрілів безбройних людей як це було на Майдані не варто там теж МВС було при виконанні?Ганьба
Відповісти
Сталася жажлива трагедія поліцейський розстріляв безбройного чоловіка при матері та дітях без попереджувального пострілу,так винуваті обидві сторони інциденту де Заступник Департаменту Патрульної поліціі Білошицький Олександр де міністр внутрішніх справ Клименко чому немає реакції на свавілля своіх чмошніків підлеглих які кошмарять всіх наших водіїв Украіни від Львова до Запоріжжя,чому поліція робить біля суду масовку ім що робити нічого зло має бути покаране Ганьба вбивці поліцейському та його керівництву
Відповісти
Де реакція Клименко міністра МВС де Заступник Департаменту Патрульної поліціі Білошицький Олександр чому вони не реагують на свавілля своіх чмошніків поліцейських які кошмарять всіх наших водіїв Украіни від Львова до Запоріжжя є повно відео на фейсбуціа тепер поліцай застрелив безбройного чоловіка при матері та дітях без попереджувального пострілу це просто УЖАСНО зло має бути покаране!!!
Відповісти
Вбивця Поліцай мажор синок мілліонерів податківців та його напарниця Анастасія Жила Поліцай скоіли жахливе вбивство людини, Вони повинні бути покарані Ганьба таким упирям поліцаям,!
Відповісти