Театральний анонс: що подивитися у Луцьку 9–12 лютого

Театральний анонс: що подивитися у Луцьку 9–12 лютого
Поки зима нагадує про себе снігом та морозами, у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка – гаряче, адже там готуються до прем'єр!

Квитки купують миттєво, тож, аби наші читачі та читачки встигли обрати найкращі місця, у рубриці «Театральний анонс» розповідаємо про цікаві вистави першими.

Уже цього тижня на локації «Театр в укритті» стартує вистава «Нескорена» за життєвою та творчою біографією Ліни Костенко (авторка та виконавиця – заслужена артистка України Людмила Натанчук). Аби помандрувати сторінками життя видатної української поетеси, слід лише придбати квиток.

Коли: 9 лютого, о 16:00; 18:00.



Уже наступного дня, 10 лютого, на камерній сцені театру – одна із найактуальніших вистав у репертуарі: комедійний трилер «Мільйон парашутиків» Неди Нежданої у постановці заслуженої артистки України Світлани Органістої. Тонка історія, сповнена болю, гумору та світла, у якій молода дівчина у погоні за спадком у розмірі півтора мільйона доларів знаходить щось значно важливіше...

Початок – о 18:00.



11 та 12 лютого (субота та неділя) подарують лучанам та гостям міста іще одну прем'єру на великій сцені: музичну комедію на три дії «Хай живе любов» за п'єсою Олександра Фредро у постановці народного артиста України Олександра Якимчука.

О 17:00 маєток польського майора відчинить двері гостям і у чоловічу компанію гусарів без попередження увірвуться дами, аби перевернути усе з ніг на голову. Їх поява, певна річ, не зможе лишити байдужими найбільш відкриті чоловічі серця, та, хто знає, – може, любов достукається і до тих, хто її геть не очікував?



А от найменших глядачів традиційно недільного ранку чекатиме «Чарівна лампа Аладдіна» – добра казка зі східним колоритом у постановці Павла Гарбуза.

Коли: 12 лютого, о 12:00.



Щодо квитків телефонуйте за номером:

0332725460 (каса),
0332725303 (адміністратор).

Або купуйте на сайті karabas.com.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.