Команда «Волинський край-Університет» припиняє участь у жіночій Суперлізі

Команда «Волинський край-Університет» припиняє участь у жіночій Суперлізі
В жіночій Суперлізі України стане на одну команду менше. Луцька команда "Волинський край-Університет" повідомила про "зняття" зі змагань.

Про це йдеться на сайті Volleyball.ua.

Представники луцького клубу аргументували припинення участі у змаганнях тим, що "у зв’язку з різким погіршенням безпекової ситуації у регіоні подальша участь у чемпіонаті України сезону 2022-2023 стає неможливою".

Згідно Положення змагань Професіональної волейбольної ліги України, всі гравці волейбольного клубу "Волинський край-Університет" отримують статус вільних агентів. Очки, отримані на іграх з цією командою анулюються. На команду накладається штраф та забороняється участь в будь-яких змаганнях.

Зазначимо, що за два зіграних тури Суперліги-Дмарт колектив Віктора Туркули виграв чотири з п’яти матчів і до 26 жовтня посідав четверту сходинку турнірної таблиці, маючи в своєму активі 11 очок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ніхто не скаже справжню причину зняття з Чемпіонату! Війна ж в Україні, а не тільки на Волині!!! Безпекова ситуація, на превеликий жаль скрізь однакова! Щось тут на те!!! Надіюсь, що Волиньпост розбереться і дасть читачам правдиву інформацію з цього питання!
Відповісти
Мабуть дуууже великий секрет! Футболу вже нема, волейболу вже нема!!! та й інші види спорту ледь жевріють завдяки колишнім результатам!!! А вже причину знайшли! Ну, капєц!Скоро все розвалиться!
Відповісти