Мотошолом: аксесуар для безпечного руху

Мотошолом: аксесуар для безпечного руху
Щоб оцінити переваги мотоциклу, не треба бути ідейним байкером. Адже в наш час мати двоколісний транспортний засіб дуже зручно. Мотоцикли спритні. Вони меншою мірою, ніж автомобілі, залежать від дорожніх заторів, на їхнє обслуговування витрачається менше палива. Є моделі, які живляться лише електрикою, що наразі є дуже актуальним. На певні категорії мотоциклів не треба навіть посвідчення.

Через це мототранспорт набуває все більшого попиту. Звичайно, доволі численною категорією користувачів мотоциклів є байкери. У житті цих людей швидкість має велике значення, є свої традиції. Також мотоцикли необхідні і спортсменам, що виступають у гоночних або екстремальних дисциплінах.

Як починати користуватися транспортним засобом


Якщо ви вже отримали посвідчення, що дає право на керування мотоциклом, треба купити шолом. Перейшовши за посиланням https://motodom.ua/ua/motoekipirovka/helmets/, ви зможете зробити це вже зараз.

Йдеться про найважливіший елемент екіпірування мотоцикліста. Шолом захищає від травмувань, його наявність з великою вірогідністю збереже життя в критичній ситуації. Щоби купити його, зверніться в спеціалізований мотомагазин. Його фахівці допоможуть зробити правильний вибір, адже покупка шолому передбачає певні нюанси.

Корисна інформація для майбутніх мотоциклістів


Під час вибору шолому варто керуватися не лише власними вподобаннями, хоча вони теж мають сенс. Головне, що потрібно врахувати, це тип бачка і те, як ви плануєте його експлуатувати. Отже, для початківців найкращим чином підійде напівлицьовий мотошолом. Він призначений насамперед для міських поїздок. У разі його використання найзахищенішою виявляється голова. Проте велика частина обличчя залишається відкритою, але водночас це покращує кут огляду, що вкрай важливо для тих, хто лише набуває досвіду керування мотоциклом. До такого типу шолому пасують додаткові аксесуари, зокрема:

• баф;
• бондана:
• окуляри.

Вони під час поїздки захищають обличчя від комах, потоку повітря або пилу. Деякі шоломи оснащуються козирком (який за потреби можна знімати або одягати) або візором для більшого захисту.

Окрім напівлицьових, до продажу надходять відкриті, а також високотехнологічні модулярні, інтегральні шоломи. В конструкції аксесуара передбачено все для його надійної фіксації на голові. Деякі моделі розраховані на певну категорію мотоциклів – дуал-спорт, крос, ендуро, ATV.

Саме через велику кількість пропозицій, роблячи покупку, є сенс звертатися за консультаціями до фахівців магазину. Вони детально розкажуть про властивості того чи іншого шолому. Ви також маєте можливість купити інші аксесуари, захисний чоловічий та жіночий одяг і навіть запчастини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.