У Міноборони пояснили, чому кількість знищених окупантів не змінюється кілька днів

У Міноборони пояснили, чому кількість знищених окупантів не змінюється кілька днів
Заступник міністра оборони України Ганна Маляр пояснила, чому за офіційними даними кількість втрат у ворога не змінюється кілька днів. Їх - більше 12 тисяч серед особового складу.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

"Не хвилюйтесь, ворога люто знищують. Так само люто як він руйнує наші міста і села. Але, підрахунок втрат особового складу ворога - далеко не першочергова справа на місці подій", - написала Маляр.

Вона додала, що ситуація динамічно змінюється і станом на зараз противник зупинений і немає такого інтенсивного активного протистояння, як це було ще декілька днів тому.

За її словами, зниження інтенсивності наступального потенціалу противника як раз свідчить про дійсно великі втрати і потребу у до укомплектуванні особового складу.

"Треба розуміти, що підрахунок втрат ворога під час активної фази війни дуже ускладнено. Встановити точну цифру ворожих втрат дуже непросто. Є декілька методик підрахунку, які використовуються. Тобто після бою ніхто не ходить с калькулятором, якщо говорити дуже спрощено. Цифри надходять від різних джерел, часто з запізненням на декілька діб. Все залежить від ситуації на місці", - пояснила Маляр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Міноборони пояснили, чому кількість знищених окупантів не змінюється кілька днів
13 березень, 2022, 14:30