Огляд годинника Apple - чи все настільки шикарно, як здається*

Огляд годинника Apple - чи все настільки шикарно, як здається*
За підсумками 2021 великою популярністю користується найпросунутіший годинник Apple. Свіжі кольори, великий сучасний дисплей та швидка зарядка, а ще міцний корпус, якому не страшні удари, пил та вода. Все це про Apple Watch 7. Сьогодні ознайомтесь з лаконічним оглядом цього гаджету.

Візуальна складова


Візуально розмір скла Series 7 залишився практично тим самим. При цьому їх дисплей вважається найбільшим з тих, що будь-коли існували. Як Apple це зробила? Внаслідок зменшення рамок: у порівнянні з Series 6 вони стали на 40% меншими. Це збільшило ефективну площу екрана майже на 20%. Завдяки зменшеним рамкам Series 7 отримали стильний ефект заломлення по краях дисплея: зображення начебто згинається за склом.

Новий годинник оснащений завжди увімкненим дисплеєм Retina. Його яскравість стала на 70% більшою, ніж у попередника. На практиці це дозволяє не рухати рукою чи доторкатися до екрана аби вивести годинник із режиму спокою.

Найміцніший годинник в історії бренду


Apple збільшила товщину переднього скла у сьомої версії на 50%. Тепер екран став міцнішим і стійкішим до тріщин без шкоди для оптичної чіткості.

Новинка відповідає стандартам захищеності IP6X, тому ви можете одягати їх на пляж, на дачу і навіть у поїздку пустелею.Від води розумний годинник захищений відповідно до WR50, дозволяє опускатися з ним на глиб до 50 метрів, купатися в басейні чи солоній морській воді.

Нові можливості watchOS 7


Новий дисплей значно полегшує роботу. У Apple watch:

• Додано два додаткові шрифти великого розміру.
• Збільшився інтерфейс, кнопки у багатьох програмах. Тому користувач більше не будете мружитися або промахуватися, коли вводить код-пароль або інші символи.
• Нова клавіатура дозволяє вводити текст пальцем (поки що англійською мовою). А також додавати наступне слово із запропонованого контексту. Для того, щоб розпізнати його, годинник залучає машинне навчання.

Технології
Технології для здоров'я Apple Watch – потужний пристрій здорового способу життя. Годинник має вбудований інноваційний датчик для вимірювання рівня кисню в крові – важлива функція під час пандемії. Епл вміє робити ЕКГ, що допомагає виявити ознаки порушення роботи серця. А ще він показує пульс, дозволяє відстежувати сон, контролювати дихання та підтримує багато інших функцій для піклування про здоров'я.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.