Куди піти у Луцьку на вихідних 30–31 жовтня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ

Куди піти у Луцьку на вихідних 30–31 жовтня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ
За вікном - прекрасна осінь, тож варто насолодитися нею. На вихідних є багато можливостей активно відпочити та провести час з найдорожчими. Можна піти на виставу з родиною, розважитись на запальній вечірці з друзями або провести час із коханою людиною. У Луцьку організатори підготували багато цікавого.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало добірку найцікавіших подій, які допоможуть «перезарядити батарейки» після важкого робочого тижня.

Субота, 30 жовтня

Об 11 годині у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава «Вінні Пух і всі, всі, всі». Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Б. Азаров. Тривалість вистави: 45 хвилин. Вартість квитка: 40 гривень. Для дітей від 3 років.

О 16 годині у Палаці культури міста Луцька (вулиця Богдана Хмельницького, 1) покажуть прем'єру вистави «Таємниця місячного сяйва». Вхід: 100 гривень.



О 18 годині у Волинському драмтеатрі відбудеться прем'єра вистави «Життя в кредит (Едіт Піаф)». Це мюзикл на дві дії. Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Михайло Ілляшенко.



О 19 годині у у MOJO Disco & Karaoke, що розташоване на Ковельській, 16, «відгримить» святкування Halloween. Розважати гостей будуть Dj Bolshoi, Dj Gedz та Dj Slavniy.

Резервація столиків: 07 37 37 60 60.



О 19 годині у Grand Central (4 поверх РЦ «Промінь») запрошують на Halloween party. Розважати гостей будуть клавішнік «Дядя Гена» (локація біля «Spiceroom») та Dj Bukun (локація біля Ring Cafe).



О 21 годині у пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника 8а) запрошують на вечірку «Танці на палубі «Кораблика». Вхід: 30 гривень.

Забронювати стіл - за номером 050 21 54 156.



Неділя, 31 жовтня

Об 11 годині у Волинському академічному обласному театрі ляльок - вистава «Іванко-дивосвіт». Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Данило Поштарук. Тривалість вистави: 55 хвилин з антрактом. Вартість квитка: 40 гривень. Для дітей від 3 років.

О 12 годині у Волинському драмтеатрі покажуть виставу «Коза-дереза». Це комічна опера для дітей на дві дії. Режисер-постановник - Павло Гарбуз.

Білети можна замовити за номером 050 66 28 938.



О 15:30 у художній студії «Барва» (проспект Волі, 27) запрошують на майстер-клас для дорослих «Амстердам». Тривалість: 3 години. Вартість: 400 гривень.

Запис - за телефоном 066 69 49 599.

О 18 годині у Волинському драмтеатрі - вистава «Номер 13 (Неймовірні пригоди в готелі класу LUX)». Це комедія на дві дії. Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв республіки Білорусь Олександр Козак.

Квитки - за номером 050 66 28 938.



О 19 годині у Grand Central (4 поверх РЦ «Промінь») - Halloween party. Розважати гостей будуть кавер-гурт «Дві милі» (локація біля «Spiceroom») та Dj Bukun (локація біля Ring Cafe).

О 19 годині у ГаРмИдЕр ангар-stage (вулиця Залізнична, 9) покажуть виставу «Така жизнь». Режисерка – Руслана Порицька. Вікове обмеження: 18+ через грубу лайку. Вхід: 150 грн. Кількість місць: обмежена.

Квитки - за посиланням.



О 19 годині у пабі «Лучеськ» (вулиця Крилова, 1) - Хелоувін з гуртом «Царство Шута». Вартість квитків: від 99 до 850 гривень.

Білети можна купити за посиланням.



О 21 годині у пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника 8а) відбудеться «Хелоувін. Моторошна костюмована вечірка». Вхід: 70 гривень.

Бронювання столиків - за номером 050 21 54 156.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а потім дивуються чому боголюби заповнені
Відповісти