Приставки до телевізора – вигідніше ніж Smart TV*

Приставки до телевізора – вигідніше ніж Smart TV*
Сучасні технології розвиваються настільки стрімкими темпами, що не встигаєш і охопити всі новинки, які з’являються на ринку мультимедійної техніки. Зараз, окрім комп’ютера чи ноутбука, можна телевізор підключити до мережі інтернет і зробити його не тільки засобом для перегляд фільмів чи передач, але й для спілкування з іншими людьми.

Приставки android tv box – це компактні девайси, які значно розширюють можливості вашого телевізора. Це свого роду альтернатива Smart TV, але нітрохи не поступається у функціональних можливостях, а навпаки створює нові функції.

Що нового може додати до вашого телевізора приставка Android TV box?

1. Аудіо. Ви можете слухати улюблену музику онлайн у гарній якості або створити для себе плейлисти з улюблених композицій.
2. Відео. У будь-який зручний для вас час є можливість переглядати фільми, серіали, улюблені передачі, незважаючи на розклад ефірного ТВ.
3. Ігри. З допомогою приставки відкривається доступ до широкого асортименту ігор, які створені на базі ОС Android, тим більше, що більша частина з них є у вільному доступі на Google Play.
4. Соціальні мережі. Спілкування з рідними і друзями тепер має зовсім інший формат. Якщо підключити до приставки web-камеру, то можна сміливо спілкуватися прямо з ТБ.
5. Серфінг в інтернеті. Android TV box дозволяє дивитися фільми, шукати необхідну інформацію в мережі інтернет, переглядати контент різних ресурсів. Можна купити спеціальний пульт до приставки і керувати девайсом, ніби звичайною комп’ютерною «мишкою».
6. Ціна. Така приставка вам обійдеться значно дешевше, аніж телевізор з функцією Smart TV, а в результаті ви отримаєте нічим не гіршу заміну.

На ринку представлений широкий асортимент вибору моделей з різними функціональними модифікаціями, від різних виробників. Загалом, всі вони мають стандартний набір функцій, лиш деякі моделі мають спеціальні функції. Під час вибору приставки Android TV box потрібно звернути увагу на функціональні можливості медіаплеєра, зовнішній вигляд, кількість роз’ємів і продуктивність (особливо для любителів ігор).

Приставки Android TV box, які представлені на сайті відрізняються продуктивністю, об’ємом пам’яті і ціною, тому перш за все потрібно відштовхуватися від власних потреб. Приставки на Android вигідні тим, що вони сумісні майже з усіма моделями телевізорів і доступні для придбання. На сайті ви можете проконсультуватися зі спеціалістами, які допоможуть підібрати оптимальний варіант і дадуть відповідь на всі питання стосовно техніки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Android box
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Приставки до телевізора – вигідніше ніж Smart TV*
01 листопад, 2015, 14:35