Сім фактів, які варто знати про Viber

Сім фактів, які варто знати про Viber
Цей мобільний додаток вже давно завоював любов своїх користувачів. На жаль, більшість з них не знайома з усіма секретами Viber. А варто про них дізнатись.

1. Приховай інформацію про те, коли ти був у мережі.

Зайди в «Налаштування» - «Конфіденційність» і відключи статус «У мережі». Навіть якщо ти зайдеш у Viber, про це ніхто не дізнається.

2. Приховай статус про перегляди повідомлень.

Щоб співрозмовник не дізнався про те, що ти прочитав повідомлення від нього, зайди в налаштування, вибери розділ «Безпека» і зніми позначку з пункту, який відповідає за інформування про прочитання повідомлень.

3. Не заповнюй пам'ять телефону.

Фото і відео з чатів в Viber за замовчуванням зберігаються в телефоні. Щоб не захаращувати його пам'ять, краще всього це налаштування відключити. Зайди в «Налаштування» - «Мультимедіа» і відключи «Зберігати в галерею».

4. Відправ журнал повідомлень собі на пошту.

Щоб створити резервний файл свого журналу повідомлень на комп'ютері, відправ переписку собі на e-mail. У «Вайбері» текст можна переслати так: «Налаштування» - «Виклики та повідомлення» - «Відправити журнал повідомлень».

5. Приховай фото профілю від невідомих користувачів.

Якщо ти не хочеш, щоб фото твого профілю бачили всі користувачі, тоді зайди в налаштування і в розділі "Конфіденційність" обери «Фото профілю» - «Ніхто». Тепер користувачі, яких немає в списку твоїх контактів, не побачать твоє фото.

6. Прибери статус «Використовує додаток».

Ще одна можливість: практично всі програми та ігри, які ти встановлюєш на телефон, синхронізуються з Viber. Таким чином, вони є доступними і для решти контактів з твого списку. Щоб відключити цю функцію, перейди в «Налаштування» - «Конфіденційність» і зніми позначку з пункту «Використовує додаток».

7. Постав пароль.

Якщо ти не хочеш, щоб хтось прочитав твої повідомлення, можна поставити на Вайбер пароль. Сам месенджер не передбачає цього, але таку корисну програму можна легко завантажити в будь-якому App Store і поставити за лічені хвилини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не рекламуйте цей дірявий додаток.
https://www.eff.org/secure-messaging-scorecard
Відповісти
Памороки.. Що за поради.. ВІдключивши ці функції, ви також не будете бачити нічого, відповідно..
Відповісти
Невже хтось цього не знав?
Відповісти
а ще краще взагалі викиньте мобільний і спілкуйтесь через УкрПошту
Відповісти
Дякую я не знала.
Відповісти
Питання таке: коли телефонують на вайбер то постійно занято, хоча при цьому абонент якому телефонують не користується телефоном! В чому може бути проблема?
Відповісти
Як встановити вайбер за замовчуванням на Meizu U10. Припустимо побачила номер когось у вк і хочу відправити повідомлення і вибираю номер щоб відправити на вайбер, а мені викидає на номеро набирач, що робити?
Відповісти